Hitro in zanesljivo računanje

Tekmuj sam s seboj, s časom in s sošolci! lefo_logo

Šolskega tekmovanja se lahko udeležijo učenci od 1. do 9. razreda, ki so se prijavili in registrirali (Navodila za registracijo…) na spletni strani lefo.net. Torej imajo uporabniško ime in geslo, ki ga bodo potrebovali na tekmovanju.

Kako uporabljati spletno aplikacijo…

Kako tekmuješ…

Kako pogledaš rezultate…

Kratek opis tekmovanja.
Na spletnem naslovu http://sl.lefo.net so interaktivni računi. Uporabnik lahko preveri, kako spreten in zanesljiv je pri računanju na pamet, saj računalniški program rezultate točkuje.

Znanje lahko preverja kot gost, če pa se prijavi in vpiše z uporabniškim imenom, ki je znano samo njemu, se dosežek zabeleži in ga lahko primerja z dosežki drugih udeležencev. Ko uporabnik utrjuje znanje, se zapiše njegov najboljši rezultat in tako je motiviran, da izboljšuje svoje znanje in spretnosti. Število doseženih točk je odvisno od hitrosti in zanesljivosti računanja. Težji primeri so ovrednoteni z več točkami oziroma je zanje predviden daljši čas računanja.

Učenci, vabim vas, da si pogledate aplikacijo Hitro in zanesljivo računanje (http://sl.lefo.net) in se prijavite na tekmovanje; za prijavo potrebujete e-naslov.

Predlagam vam, da prej vadite in se prijavite na šolsko tekmovanje šele potem, ko boste zadovoljni s svojimi rezultati. Registrirajte se in pregledujte rezultate vadbe, ki se shranjujejo na strežniku.

Za uvrstitev v finale se upoštevata dva najvišja dosežka iz vseh treh tekmovalnih krogov.

 Vodja tekmovanja: M. Jurjevec

(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Tekmovanja. Zaznamek za trajno povezavo.